2012-09-24 ? 21:26:54

:O

Otroligt att det fortfarande finns besökare och sidotittningar!

Http://www.skimmelbloggare.blogg.se/
2012-09-15 ? 13:06:16

!!!

Jag och Kajsa har nu bytt blogg! Http://www.skimmelbloggare.blogg.se/
Läs där! Vi har typ bara gjort presentationer men där kan ni läsa om varför den heter skimmelbloggare om ni inte redan har listar ut det;) hejdå!
2012-09-01 ? 18:28:00

!

Hej alla bloggläsare! Vi tror att vi tar en liten paus från denhär bloggen! Linn har slutat blogga här och börjat blogga på en annan så det var bara vi kvar och efter som att ingen av oss har haft tid så tror vi(bara jag, Alma men jag tror att Kajsa håller med) att vi tar en paus på obestemd tid! Vi kommer antingen fortsätta blogga här eller starta en annan blogg i framtiden, om vi startar en annan blogg som vi troligen kommer göra så kommer vi rapportera det här. Om ni skulle få för er att titta när vi tävlar så är det bara att åka till Stensunda rk. vi, Linn, Tilde, som ska hoppa 70cm och sen skulle Emma, Inez och sen var det väll någon mer som vi inte kommer ihåg i 50cm. Om om ni är där så bör ni titta in Savonas snygga rumpa, vi har rakat in något speciellt och för er som inte kommer vara där så får ni en bild! Ni får Järna komma fram och hälsa på allafall Savona och berömma Almas mamma för Savonas snygga klippning (hehe). Om ni har lyckats få en bild så vill vi gärna se sp då kan ni väll bara lägga ut bilden på eran blogg och sen kommentera med eran blogg så vi får se;) tack för att vi fick ditt intress...

HejDå!


/Alma och Kajsa(bara Alma;))
 
 Oj! Det gick visst inte att ladda upp bild på Savonas rumpa men i. Du blir vän med mig på Facebook så kan ni se, jag heter "Alma Matton Jansson" på Facebook!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!